Not known Factual Statements About news

کشورهای توسعه یافته کنونی طی دوره‌ای کمتر از سه قرن با حرکتی تدریجی و تکاملی و از طریق علل و عوامل زیر توانسته‌اند از آغاز فرآیند صنعتی شدن خود، نتایج سودمند و قطعی کنش متقابل تغییرات تکنولوژیک، تقسیم کار ملی و بین‌المللی و تحولات تجارت جهانی را در چارچوب تغییرات ساختاری در اقتصاد ملی خود تجربه کنند:

شکایت رئیس دیوان از رای هییت تخصصی درباره کالای ورود ممنوع

بازی‌های پلی استور گوگل سال ۲۰۲۲ به ویندوز ۱۰ و ۱۱ می‌آیند

پیشرفت‌های تکنولوژیک و رابطه‌ی دارندگان آن با آنهایی که بدان دسترسی ندارند. باعث شده است که هر روز تقسیم کار جهانی تحت تأثیر قرار گرفته و بطور مداوم و مستمر ساختارها و فرآیندهای صنعت، کشاورزی، خدمات و بازرگانی تغییر یابد و میدان رقابت و مبارزه‌طلبی را تنگتر سازد. در این پهنه، کشورهایی که از این متاع برخوردارند، به اصطلاح دست بالا می‌گیرند و آنهای که فاقد آنند هر روز عرصه‌ها را بر خود بسته‌تر و خود را در بند مدارهای اقتصاد کشورهای پیشرفته‌تر read more از خود می‌بینند.

ب: تکنولوژی ملی یا درون‌زا که به صورت یک آفرینش جدید و بر اساس مطالعه در روش‌های سنتی و پژوهش و یا اختراع ماشین‌آلات و ابزار مربوط، در داخل کشور شکل می‌گیرد.

دستگاه‌های هوشمند هرروز بیشتر می‌شوند. کافی است نگاهی به اطرافتان بیاندازید. خانه‌ شما و تمام وسایل آن در آینده‌ای نه چندان دور هوشمند می‌شوند.

اعضای کنگره آمریکا دیوان کیفری بین‌المللی را تهدید کردند

دانشمندان در سال‌های گذشته تلاش کرده‌اند تا بتوانند چنین واکنشی را ترتیب داده و مهم‌تر از همه اینکه انرژی حاصل از آن را کنترل و ذخیره کنند.

«افعی تهران»؛ «من رو تو انباری تاریک حبس نکن بابا! من می‌ترسم»

ب: تکنولوژی مربوط به انجام یک وظیفه قدیمی ولیکن با روش مدرن مانند تکنولوژی پختن نان به روش ماشینی

دهه «رکود، عبرت، تجربه»/ خسارت ۱دهه توقف ذخیره‌سازی گاز ایران

در این فرآیند، علم، روشی است برای تحصیل شناخت و گسترش افق‌های انسانی.

گروسی در تهران: پیشنهادهایی برای اعتماد‌سازی مطرح کردم

مسائلی که از تجدید ساختار اقتصاد جهانی، محدودیت استفاده از امکانات مالی، تداوم وخامت رابطه مبادله بین کشورهای توسعه نیافته و توسعه یافته، تغییرات سریع تکنولوژی و شوک‌های خارجی ناشی از آن، بازارهای جهانی و الگوهای مسلط بر آنان، معضلات حضور در تقسیم کار جهانی ... بروز کرده و تقریباً نقش نظاره‌گری و تسلیم‌پذیری را برای جوامع توسعه نیافته پدید آورده است. و این سئوال امروزه مطرح است که آیا جوامع توسعه نیافته، فرصت لازم برای حفظ دست‌آوردهای کنونی خود را خواهند داشت، چه رسد به تسریع رشد و اعتلای سطح آن؟

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *